directie@langevoren.nl 0342 - 420 778 Route

Kennismaken

Kom kennismaken!

Natuurlijk zijn wij prima in staat u te informeren over de kwaliteiten van onze school en het voor Barneveld en omgeving unieke Dalton onderwijs. Wat is er echter mooier dan onze leerlingen, oud leerlingen en ouders aan het woord te laten. Zij vertellen het u graag!

Bent u enthousiast geworden over onze school of heeft u vragen. Neemt u dan contact op met Linda de Wagt, de directeur van de school. We nodigen u dan graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geven we een rondleiding en beantwoorden we graag uw vragen. Voor het maken van een afspraak, kunt u mailen naar: lindadewagt@langevoren.nl of bellen naar: 0342 – 420 778.

Het leukste is om in de school te kijken als de kinderen aan het werk zijn. Dan heeft u gelijk een indruk. Neem vooral uw kind mee!

Gerichte aandacht

Onze zoon startte op een grote reguliere basisschool, lekker dicht in de buurt. Maar na het eerste jaar hadden wij als ouders het gevoel dat er wat ontbrak. Gerichte aandacht, juist omdat hij niet druk aanwezig was. Na een aantal gesprekken kwamen we er niet uit en zijn we verder gaan kijken.

De Daltonschool Lange Voren is een kleinschalige school met veel aandacht voor het kind. Daar kwamen we al snel achter. Natuurlijk moet je als ouder ook je verantwoordelijkheid nemen. Maar wij zijn erg blij en tevreden met hoe onze zoon begeleid is door de leerkrachten en nog! Hij zit nu in groep 7, zijn resultaten zijn goed, maar het allerbelangrijkste, hij zit heel goed in zijn vel!

Wij zijn heel blij met de ervaren en deskundige leerkrachten die enorm betrokken zijn!

Sander & Dianne (ouders leerling groep 7)

‘Onze school is erg leuk, omdat elke klas goed met elkaar kan opschieten en dat ook de klassen onderling elkaar goed kennen. Dat komt doordat onze school wat kleiner is dan de anderen. ‘

Sam en Niels

Zelf plannen met Snappet

Leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Wat wij erg fijn vinden aan onze school is dat wij werken met het leerplatform ‘ Snappet’. Op Chromebooks werk je aan je eigen leerdoelen en op je eigen niveau. Hier doen we veel kernvakken op. Op de Lange Voren werkte je met een weekplan. Dat is een schema wat je deze week moet doen, zo leer je heel goed zelfstandig plannen en werken. Dat is erg handig als voorbereiding op de middelbare school!

Nynke en Ferra-mari (leerlingen groep 7)

Kleinschalig en aandacht voor ons kind

Wij hebben voor de Daltonschool Lange Voren gekozen omdat we voor onze kinderen graag een kleine school wilden met voldoende persoonlijke aandacht. Ook wilden we graag dat onze dochters in hun eigen tempo konden leren met extra begeleiding als dat nodig is, maar ook voldoende extra uitdaging waar het kan.

Onze dochters zijn twee jaar geleden in groep 5 en groep 7 ingestroomd op de Daltonschool en de leerkrachten van de Daltonschool hebben die instroom goed begeleidt. Dankzij hun persoonlijke aandacht en betrokkenheid is de instroom soepel verlopen.

Geertje van den Brink (ouder leerlinge groep 7)